Städa med oss

Bli stödmedlem:

Sätt in 200 kr eller valfri summa på

bg 867-9706 eller swisha till 123 230 66 11.

 

Vill du hjälpa till att städa? Mejla oss idag!

Vacker grönska i en vik som döljs av massor av ilandflutet skräp.

VAR MED OCH SKAPA EN REN KUSTREMSA 2019!

Alla är välkomna att städa våra stränder – privatpersoner, företag, idrottsföreningar och skolklasser. Vi kan dessutom ordna skräddarsydda företagsevent.

 

Vi har kul tillsammans när vi  hjälps åt att städa vår fina kust! Visst, det är både  smutsigt och ibland tungt. Men om du vill  lära känna nya, trevliga människor  och umgås på ett lite annorlunda sätt,  samtidigt som vi gör nytta tillsammans – då ska du också städa med oss i Strandstädarna!

 

Det kostar självklart inget att vara med och städa. Olycksfallsförsäkring för deltagare på städbåten finns också hos Länsförsäkringar.

 

Skicka in din anmälan enligt nedan till oss så samordnar vi på bästa sätt. Välkommen med oss ut på en annorlunda upplevelse i vår fina skärgård!

 

Om ditt företag har någon specifik önskan om datum för att genomföra ett städevent, tveka inte att höra av dig till oss.

 

Och om du vill donera pengar eller bli stödmedlem läser du mer här.

 

Städning 2019

Vi återkommer med vårens städdagar så snart vi har schemat klart. Följ oss gärna på FaceBook också, där vi ibland lägger in fler städdagar med kort varsel.

 

Anmälan

Skicka ett mail med namn, mobilnummer, e-postadress samt vilket / vilka datum du vill vara medoch städa till info@strandstadarna.se alternativt med ett meddelande på vår facebooksidaså samordnar vi så att det blir så bra som möjligt. Barn från 7 år är välkomna under målsmans ansvar.

 

Ta med dig detta till städningen:

  • Matsäck och rikligt med dryck. Gärna varm dryck också

(kaffe, the, saft).

  • Arbetshandskar och oömma kläder efter väder. Det är ett ganska tungt och ”skitigt” jobb.
  • Stövlar är bra att ha även vid vackert väder.
  • Tag med egen flytväst om du har.

 

Allt övrigt städmaterial ordnar vi.

info@strandstadarna.se